Eseti bankkártyás befizetés
A befizetéssel kapcsolatos főbb tudnivalók

Indítson eseti tagdíjbefizetést weboldalunkon, vagy Tagi portáljáról. Befizetés csak aktív tagállapotú egyéni számlára történhet. Bankkártyával kizárólag tagdíjbefizetést tud indítani. Jogosulatlan szolgáltatás visszafizetéséhez kérjük, válassza a Pénztár bankszámlaszámára történő átutalást.

Az online bankkártyás befizetését várhatóan leghamarabb a befizetést követő 3. banki napon éri el egyéni számláján, mert a Pénztár bankszámlájára az összeg, a befizetést követő 2. értéknappal kerül, és csak az ezt követő banki napon lehetséges az Ön egyéni számláján a jóváírás, könyvelés.

A fizetési folyamat titkosított csatornán, a SimplePay elektronikus fizetési rendszerén keresztül történik, kártyaadataihoz Pénztárunk nem fér hozzá, kártyaadatokat nem kezel. A terhelendő bankkártya adatait minden alkalommal meg kell adni. A kártyabirtokos által megadott összeg egyszeri alkalommal kerül levonásra.Rendszeres befizetéshez, javasoljuk, hogy válassza a Pénztár bankszámlaszámára átutalási megbízás leadását.

A bankkártyás feltöltés összege adóvisszatérítésre jogosító befizetés. Összege az egyéni számlán, az Alapszabályban meghatározott mindenkori felosztási sáv szerinti működési költség levonása után kerül jóváírásra.

A bankkártyás befizetéshez kapcsolódó tranzakciós költséget a Pénztár viseli, a Pénztártag, kártyabirtokos számára díjmentes a tranzakció.

A bankkártyás fizetésben elfogadott kártyatársaságok logói

Az elektronikus fizetés az OTP Mobil Szolgáltató Kft. SimplePay rendszerén keresztül történik, VISA, Mastercard, Maestro bankkártyák használatával. Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot kártyakibocsátó bankjával.

A szolgáltató Online Fizetési Rendszer Tájékoztatója, illetve Adatkezeléséről szóló tájékoztatója megtalálható az online fizetési felületen.

Tagi azonosító:
Tagnév:
Születési dátum: *
Értesítési e-mail cím:
Fizetendő összeg:
Kérjük ide kattintva nyissa meg az Adatátadási nyilatkozatot és a bankkártyás fizetés előtt erősítse meg, hogy azt elolvasta és elfogadja.
Bankkártyás befizetés Részletes tudnivalók
A fizetést lebonyolító szolgáltatóról itt olvashat, a szolgáltató adatkezeléséről pedig itt talál tájékoztatót.